ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий побоюється, що з приходом тепла через сміття у місті може розпочатися епідемія

|

Сьогодні, 23 січня, відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій щодо критичної ситуації з ТПВ у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На ньому було вирішено звернутися до Уряду з тим, щоб унеможливити критичну ситуацію на полігоні, а також з проханням щодо забезпечення посиленого патрулювання на полігоні, щоб унеможливити будь-які провокації.

«Минулого тижня ми мали не одну робочу зустріч. Ми звернулися до обласної комісії з надзвичайних ситуацій, до Державної комісії з надзвичайних ситуацій з питанням невідкладного розгляду проблеми міста Львова на загальнообласному і державному рівні. На сьогоднішній день я не володію інформацією щодо скликання такої комісії ні в області, ні на рівні держави. Тому пропоную, щоб сьогодні повторно звернулися до обласної і Державної комісій, бо ситуація надзвичайно складна. Якщо буде потепління, ми можемо бути на межі дуже великої біди», – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас він додав, що слід звернутися до в.о. Міністра охорони здоров’я щодо епідеміологічної ситуації, яка може виникнути в місті.

«Також – звернення до державних органів влади щодо самого полігону твердих побутових відходів, на якому однозначно треба швидкими темпами продовжувати всі протиаварійні роботи, щоб не було біди», –  зазначив Андрій Садовий.

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *