ОСТАННІ НОВИНИ

Школи Львівщини та Азербайджану уклали угоду про співпрацю

|

Делегація департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації, перебуваючи з робочим візитом в Азербайджанській Республіці, взяла участь у роботі третьої Міжнародної науково-практичної конференції на тему: «Міжнародний обмін досвідом – як засіб підвищення якості навчання». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

p1b6jpp7huera1irtl8f1k4f1kps7_608x456_3_0_1484577113_608x456_3_0

«Поїздка в Азербайджан стала не тільки корисною, але й напрочуд насиченою. За два дні в Баку встигли провести зустрічі в університетах та з очільниками управління освіти, детально ознайомилися з місцевими нововведеннями в системі освіти», – повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій.

За словами посадовця, під час міжнародної зустрічі у рамках двох освітніх напрямків учасники підписали нові договори про співпрацю між трьома школами Азербайджану та двома районами Львівщини, ознайомились і відвідали чотири бакинські школи та провели зустрічі в Бакинському міському відділі освіти, у Бакинському державному університеті та в Хирдаланском муніципалітеті.

Сторони обговорили нові можливості для розвитку освіти та інноваційних напрацювань. Йшлось також про зміцнення співпраці між навчальними закладами, інвесторами, органами місцевого самоврядування та іншими зацікавленими сторонами.

У заході взяли участь директори і вчителі шкіл-партнерів, керівники освітніх установ, науковці, представники діаспори, медіа-експерти тощо.

Слід зазначити, що конференцію організовано в рамках Проекту «Міжнародний обмін досвідом» і проходила за підтримки Ради Освіти Азербайджанської Республіки та Львівської обласної державної адміністрації.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *