ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщину насувається атмосферний фронт. Якої погоди чекати

Андрій Котенський

|

Із понеділка, 15 квітня, погоду на Львівщині визначатиме проходження атмосферних фронтів з заходу, що принесуть грозові дощі із градом та суттєве похолодання. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Впродовж дня прогнозують хмарну із проясненнями погоду та короткочасні дощі із грозами та подекуди опадами граду. Також можливі шквали вітру 15 – 20 м/с.

Метеорологи попереджають про І рівень небезпечності – жовтий.

За даними Sinoptik.ua, на Львівщині дощитиме майже весь тиждень. Денна температура на із неділі до понеділка знизиться відразу на 10 градусів, а до середини тижня, 18 квітня, впаде до 7 градусів вдень, а вночі близько до 0 градусів.

Як повідомляв Львівський портал, з початку 2024 року Львів встановив уже близько десятка температурних рекордів. Останні з них відбувались три дні поспіль: 30 березня31 березня1 квітня, а також 8 квітня та 9 квітня. У ці дні повітря прогрілося до 23 і майже 26 градусів із позначкою «плюс».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *