ОСТАННІ НОВИНИ

Підліткам Львівщини допоможуть обрати правильну професію

|

24 січня учасники ГО «Молоді лідери України» розпочинають проект «Квиток до успіху: зроби свій вибір» для підлітків 14-16 років, які обирають професію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

професії

Як повідомляють організатори, програма складається з трьох напрямків: «рецептів успіху» з успішними людьми про те, як вони починали пошук власної професії,  візити на підприємства та тренінги, а також тести, за допомогою яких визначатимуть сильні і слабкі сторони, виявлятимуть нахили до тієї чи іншої професії тощо.

Учасники проекту ознайомляться з професіями програмістів, менеджерів культури, туризму та музичного бізнесу, дізнаються, як працюють бухгалтери, фінансисти, працівники сфери архітектури, готельного бізнесу, дизайну, педагогіки, ресторанного бізнесу та handmade стартапери.

Серед умов участі – вік від 14 до 16 років та проживання на території Львова чи Львівської області. Проект триватиме до 18 березня. Деталі: http://leaders.org.ua/event/ticket2success-make-your-choice/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *