ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні впіймали п'яного водія, який спав за кермом і роз'їжджав тротуарами

|

Львівські патрульні склали протокол на нетверезого водія, який заснув за кермом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

1

Так, вчора близько 16 години патрульні отримали виклик від чоловіка про автомобіль Mercedes-Benz, водій якого, ймовірно, нетверезий і рухається з вулиці Котляревського в напрямку вулиці Генерала Чупринки.

«Телефоном заявник розповів, що водій зупинився. Небайдужий громадянин повідомив, що гуляв з дитиною, коли побачив, як водій згаданого автомобіля час від часу зупинявся і вмикав задню передачу, виїжджав на тротуари. Через відчинене вікно заявник помітив, що водій засинав, а згодом знову продовжував рух. Водій здійснив зупинку на проїжджій частині. Коли разом із заявником вони підійшли до автомобіля – водій спав.

Свідки події підтвердили і написали пояснення, що саме цей громадянин керував транспортним засобом. Інспектори з труднощами розбудили водія. Він сказав, що не має жодних документів. Його особу встановили з паспорту», – зазначили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Чоловік відмовився проходити перевірку на вміст алкоголю в крові в присутності двох свідків.

Як зауважили у патрульній поліції, на згаданого порушника в лютому минулого року вже складали протокол за керування в нетверезому стані. На нього склали протокол за ч.2 ст.130 за повторне керування впродовж року транспортним засобом у стані сп’яніння. Цього разу йому загрожує штраф 20400 гривень та позбавлення посвідчення водія на три роки. Також на водія винесли постанову за відсутність документів. Автомобіль порушника евакуювали.

Фото: патрульна поліція Львова

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *