ОСТАННІ НОВИНИ

Четверо львівських патрульних стало інструкторами з особистої безпеки поліцейських

|

Патрульні поліцейські Львова і Києва закінчили 3-тижневий курс підготовки інструкторів з особистої безпеки поліцейських, який проводили копи-інструктори з Канади, передає кореспондент Львівського порталу.

5ry1ew_710s

За підтримки Канадської Поліцейської Місії в Україні інструктори провели курс навчання, який сформований на канадських стандартах і адаптований під українське законодавство. В перший тиждень українські патрульні освоїли техніки самозахисту та затримання правопорушника. Під час другого житня вони відпрацювали різні сценарії  розвитку подій, навчились прораховувати можливі дії зловмисників наперед. Упродовж третього тижня вони здобули педагогічні навички в оцінці дій поліцейських в різних службових ситуаціях за критеріями тактики безпеки та правомірності.

zvtju9kvbck

Цей курс підготували і провели троє канадських інструкторів: офіцер Королівської канадської кінної поліції Михайло Озимко, офіцер поліції міста Торонто Кевін Капозі та офіцер поліції провінції Онтаріо Берні Кован.

vyjhkduhrq8

Як зазначив заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, на цей курс були відібрані кращі з кращих. Спочатку навчалось 14 осіб, але сертифікати отримали лише 10 патрульних: 6 з Києва і 4 зі Львова.

Це було непроста робота, непросте навчання. Відтак, до кінця дійшло 10  найкращих, які довели, що вони дійсно можуть були інструкторами в цьому напрямку. Те, що не всі дійшли до кінця, – це теж позитивний момент, бо це ще раз свідчить про високий стандарт і велику відповідальність.

b-z0a5uxhfs

Фот о: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *