ОСТАННІ НОВИНИ

Перший тур Балтійської гандбольної ліги «Галичанка» розпочала з трьох перемог

|

23 вересня львівська «Галичанка» стартувала у першому з’їзному турі жіночої Балтійської гандбольної ліги, який триває у Гродно (Білорусь).

Суперницями «Галичанки» у Балтійській лізі є три білоруські та дві литовські команди.

Наразі львів’янки зіграли три матчі з білоруськими командами. У перший ігровий день «Галичанка» здолала віце-чемпіонок Республіки Білорусь – «БНТУ-Бєлаз» (Жодіно) з рахунком 20:18.

У другий день «Галичанка» провела два матчі, в яких також святкувала перемоги над ГК «Гомель» (17:14) та «Городнічанкою» з Гродно (26:14). До слова, гандболістки ГК «Гомель» є переможницями Балтійської ліги попереднього сезону, чинними чемпіонками Республіки Білорусь та учасницями європейської Ліги Чемпіонів.

Тож підопічні Тетяни Штефан та Анжели Савченко добре зарекомендували себе на старті змагань.

У завершальних матчах першого туру «Галичанка» зустрінеться з двома литовськими командами – «Жальгіріс» (Каунас) та ГК «Гарлява».

Нагадаємо, що другий з’їзний тур Балтійської ліги прийматиме «Галичанка» на своєму домашньому майданчику у палаці спорту «Галичина» з 28 по 30 жовтня.

Додамо, що усі ігри, окрім фінального туру, Балтійської гандбольної ліги проходять у форматі два тайми по 20 хвилин, а не 30, як це прописано в правилах гри.  Читайте більше тут:

ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *