ОСТАННІ НОВИНИ

Героям АТО та їх сім'ям у Львові виділили більше 2,5 мільйонів

|

Львівська міська рада виділила більше  двох мільйонів на одноразову допомогу родинам загиблих воїнів АТО та самим бійцям. За таке рішення проголосувало 53 міські обранці, передає кореспондент Львівського порталу із зали засідань.

лмр

Так, з метою посилення захисту членів сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, а також осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, яким відповідно до рішення виконавчого комітету від 18.03.2016 № 186 “Про надання квартир черговикам міської ради” надано квартири, міська рада ухвалила:

Надати з міського бюджету м. Львова одноразову матеріальну допомогу членам сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, інвалідам І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, а також особам, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості нижніх кінцівок, на загальну суму 2740000 грн.

Під час обговорення ухвали депутати висловили пропозицію звільнити о тримачів цих коштів від податків а них. Втім, за словами керівника юридичного управління міськради Гелени Пайонкевич, це юридично неможливо зробити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *