ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське сміття «помандрує» аж у Миколаїв

|

Миколаївський міський полігон буде тимчасово приймати сміття зі Львова. Про це написав мер Миколаєва Олександр Сенкевич на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

сміття

 

Відповідне розпорядження міський голова Миколаєва підписав 10 вересня:

«10 вересня 2016 року я підписав розпорядження «Про захоронення ТПВ на Миколаївському міському полігоні», згідно з яким КП «Миколаївкомунтранс» доручено тимчасово приймати ТПВ, що надходять з м. Львова, на Миколаївський міський полігон для подальшого захоронення за тарифами, встановленими пп. 2.1 п. 2 рішення виконкому міської ради від 27.03.2015 № 184 «Про коригування тарифів на послуги із захоронення, перевезення та вивезення ТПВ для споживачів м. Миколаєва».

Як зазначив Олександр Сенкевич, із відповідним проханням до нього звернувся мер Львова Андрій Садовий.

Відтак міський голова Миколаєва пояснив, чому вирішив дати «добро» на завезення львівського сміття:

«На сьогоднішній день до кінця не вирішена ситуація з Грибовицьким звалищем. Я вважаю, це правильно, що міста України допомагають Львову з утилізацією твердих побутових відходів.

Ми повинні бути однією нацією, єдиною країною в своїх щоденних справах, а не тільки в деклараціях, обмежуючись написом «Україна єдина» в куточку екрана телевізора.
Не варто робити з цього шоу. Потрібно підставляти плече кожному українцеві, якому необхідна допомога.
Ми повинні керуватися принципами братерства, а не політичними заявами. Хочу підкреслити, що це тимчасовий захід. Збільшення кількості сміття на полігоні ніяк не впливе на екологічну ситуацію в місті.

Якщо, не дай Бог, таке горе трапиться у нас, ми повинні знати, що у нас є друзі, які протягнуть руку допомоги нам».

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *