ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики вбили на Донбасі волонтера зі Львівщини

|

У Широкиному вбитий волонтер. За попередніми даними, чоловіка вбив снайпер бойовиків. Загиблий – 30-річний мешканець Львівської області,  привіз українським військовим на передову продукти харчування.Поліцейські з’ясовують обставини події. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Донецькій області.

1

Ввечері до чергової частини Центрального відділу поліції надійшло повідомлення від оператора спецлінії 102 про те, що до маріупольської лікарні медичної швидкої допомоги з села Широкине доставлено тіло волонтера. Діагноз – вогнепальне кульове наскрізне проникаюче поранення лівої половини грудної клітини з пошкодженням лівої легені та серця.

За попередньою інформацією, загиблий став мішенню снайпера терористів.

Попередня правова кваліфікація – ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як згодом стало відомо, снайпер вбив Володимира Шелудька. Про це повідомила спільнота 8-го окремого батальйону УДА «Аратта».

«Сьогодні біля 17 години Господь забрав в свої обійми нашого побратима друга Карася. Обірвалося життя 30 -річного патріота-націоналіста, безстрашного волонтера, який свідомо обрав шлях боротьби за Свободу та незалежність Нашої Держави. Більшої любові до України ніж віддати своє життя – чи може бути? Ми завжди будемо його пам’ятати надійним, веселим, товариським, життєрадісним… Боротьба триває, браття! Здобудеш Українську Державу, або загинеш у боротьбі за Неї!», – зазначають у повідомлені.

Фото: Facebook батальону

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *