ОСТАННІ НОВИНИ

У справі про трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі знайшли «цапів-відбувайлів»?

|

Сьогодні через трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі під варту взяли двох працівників ЛКП «Збиранка» – колишнього директора ЛКП «Збиранка» Богдана Горбаля та його заступника Бориса Плашенка. На судове засідання у цій справі також прийшли активісти та овдовілі через трагедію на полігоні жінки. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

сміття

У перерві між засіданням виникла невеличка перепалка активістів із підозрюваним. Львівський портал передає розмову дослівно:

– Чому ви захищаєте Садового? Розкажіть про сортування сміття, про вивіз…, – дорікнув  екс-директору «Збиранки» депутат міськради, активіст Любомир Босаневич.

– Вас ніхто не захистить, із вас просто зробили «цапа-відбувайла»! Почніть говорити так, як є, – наголосила громадська активістка Наталія Шелестак.

– Я розумію, що з мене зробили цапа-відбувала, але з Садовим я ніколи не спілкувався… Ще колись, коли Садовий прийшов, він обіцявся сільській раді про пошук ділянки…, – намагався виправдовуватися Богдан Горбаль.

– Він і будинки АТОвцям обіцяє, і що з цього. Ви – старша людина, якій 70 років, чому не можете просто сказати, що в цьому справді винен Андрій Іванович Садовий, який давав вказівки через своїх підопічних?, – зауважив Любомир Босаневич.

-Є конкретні люди, які мали тримати на контролі цю ситуацію, і мають за це все відповісти. У суді мали би бути не лише представники вашої служби, а й люди із міськради та МНС. Три структури мало би бути тут, але чому у суді тільки ви?!, – звернулася  до екс-директора «Збиранки» дружина загиблого рятувальника Ірина Юнко.

Як повідомляв Львівський портал, троє посадовців ЛКП «Збиранка» підозрюються у злочинних порушеннях, які призвели до обвалу відходів на Грибовицькому сміттєзвалищі.  Сьогодні під варту на два місяці взяли колишнього директора ЛКП «Збиранка» Богдана Горбаля та його заступника Бориса Плашенка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *