ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові влаштовують рейди для виявлення стихійного продажу баштанних

|

Під час обстеження місць сезонної торгівлі баштанними культурами виявлено факти несанкціонованої торгівлі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

кавун

Як повідомили у відділі торгівлі ЛМР, з 26 липня до 3 серпня працівниками районних адміністрацій, ЛКП «Муніципальна дружина», КП «Адміністративно-технічне управління», районних відділів поліції проведено обстеження місць сезонної торгівлі баштанними культурами. Під час обстежень виявлено кілька порушень, зокрема, і щодо несанкціонованої торгівлі баштанними культурами. Відтак, складено адмінпротоколи, які скеровано на розгляд у районні суди.

За результатами спільних обстежень виявлено:

– на ділянці, визначеній рішенням виконавчого комітету від 13.06.2016 №433 «Про організацію сезонної торгівлі баштанними культурами на території м. Львова на 2016 рік», за адресою: вул. Широка – вул. Низинна, 2 (Залізничний район) виявлено порушення – реалізація іншої плодоовочевої продукції. На СПД складено адмінпротокол за ст.152 КУпАП, товар знято з реалізації.

– 4 факти несанкціонованої торгівлі баштанними культурами за адресами: вул. Городоцька, 300 – вул. Збиральна (Залізничний район); вул. І.Пулюя, 2, вул. Наукова – вул. І.Пулюя, вул. І.Айвазовського, 22 (Франківський район). На порушників складено адмінпротоколи за ст.160 КУпАП, товар вилучено, протоколи скеровано на розгляд у Залізничний та Франківський районні суди.

Нагадаємо, 5 липня цього року Львівська міська рада вперше провела конкурс з визначення орендаря місць для сезонної торгівлі кавунами та динями. Період здійснення торгівлі – з 10.07.2016 р.  до 10.10.2016 р. Визначено 4 переможці конкурсу.

Кількість місць торгівлі – 17 ділянок. Однак, укладено договорів оренди конструктивних елементів благоустрою з переможцями конкурсу для сезонної торгівлі баштанними культурами на території Львова на 16 ділянок, оскільки переможець конкурсу відмовився від здійснення діяльності з реалізації баштанних культур за адресою: вул. Липинського, 60 (біля автостанції №2).

За оренду на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди для сезонної торгівлі баштанними культурами в період з 10 липня до 10 жовтня 2016 року в бюджет міста надійшло  122,700 тис. грн.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *