ОСТАННІ НОВИНИ

Жителя Львівщини на 8 років кинули за грати за спробу перевезення амфетаміну

|

На Волині суд «посадив» мешканця Львівщини, який намагався перевезти з кордон психотропні речовини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службу СБУ у Львівській області.

image(1) (1)

Так, вироком Любомльського районного суду Волинської області засуджено безробітного мешканця Львівщини, якого співробітники Служби безпеки України викрили у спробі контрабанди психотропної речовини.

«Правоохоронці затримали зловмисника в січні в пункті пропуску «Пулемець» у Волинській області. Їдучи рейсовим автобусом Львів – Брест на заробітки до Білорусі, молодик спробував приховано перемістити через державний кордон України заборонений препарат»,  – повідомляють у Службі безпеки.

Під час митного огляду на українсько-білоруському кордоні у контрабандиста виявили прикріплений клейкою стрічкою на спині майже кілограмовий пакунок з пастоподібною речовиною. Експертиза встановила, що вилучена речовина містила понад 21 грам амфетаміну.

Суд визнав зловмисника винним у скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 309, а також ч. 2 ст. 15 та ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України, призначивши йому 8 років позбавлення волі.

Вирок набув законної сили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *