ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин з ножицями посеред білого дня напав на інваліда

|

У Львові правоохоронці затримали чоловіка, що скоїв розбійний напад на інваліда. Зловмисник напав на перехожого  і, погрожуючи ножицями, відібрав гроші. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

інвалідний візок

До Залізничного відділу поліції 21 липня надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік близько 12.00 у парку на вулиці Сяйво скоїв напад на 30-річного львів’янина, який є інвалідом І групи. Зловмисник, застосовуючи силу та погрожуючи потерпілому гострим металевим предметом, заволодів наявними грошима в сумі 1200 гривень.

Правоохоронці встановили, що до розбійного нападу причетний 27-річний житель Львова. Під час затримання зловмисник чинив злісну непокору працівникам поліції і намагався втекти. Однак його затримано та доставлено до Залізничного відділу поліції для проведення слідчих дій.

Зловмисник зізнався у скоєному та повідомив де знаходяться гроші, які він відібрав у перехожого та ножиці, якими він погрожував потерпілому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм, –  карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна).

Правоохоронці встановлюють причетність чоловіка до скоєння інших подібних злочинів.

Ведуться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *