ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні конфіскували мікроавтобус «Мерседес»

|

В пункті пропуску «Шегині», що на кордоні з Польщею, прикордонники попередили чергову спробу прихованого переміщення через кордон тютюнової контрабанди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

1000

Сьогодні вранці, під час прикордонно-митного оформлення 50-річного громадянина України, який слідував до Польщі на мікроавтобусі «Мерседес» по смузі руху «червоний коридор» правоохоронці вирішили детально оглянути транспортний засіб. Мікроавтобус було направлено в павільйон для поглибленого огляду, де виявили, що під боковою обшивкою кузова, в стелі мікроавтобусу та в усіх дверцятах чоловік везе чимало цигарок.

1001

Після вилучення їх з мікроавтобусу було підраховано, що таким чином водій намагався незаконно перемістити через державний кордон 4,5 тисячі пачок цигарок марки «LM», «PALL  MALL», «LD» та «Marlboro».

Виявлені цигарки вилучено, відносно громадянина складено відповідні адміністративні документи, також вилучено мікроавтобус «Мерседес» 2000 року випуску.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *