ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні через сигарети конфіскували великий пасажирський автобус

|

Службовий собака Барон «винюхав» контрабандні цигарки у паливному баку великого пасажирського автобуса. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України Львівського прикордонного загону.

1213

За даними відомства, учора було припинено чергову спробу незаконного переміщення через державний рубіж партії контрабандних сигарет.

1012

«У пункт пропуску «Устилуг» на виїзд з України прибув автобус марки «Сетра», яким керував наш співвітчизник, 46-річний мешканець Волинської області. Під час огляду транспортного засобу, в інспектора прикордонної служби виникла підозра, що в авто можуть бути товари, заборонені для перевезення через кордон. Справді, під час поглибленого прикордонно-митного огляду, службовий собака «Барон» «винюхав» у спеціальному сховку в паливного баку автобуса контрабандні цигарки», – йдеться у повідомленні.

Загалом було конфісковано та передано на склад митниці 1430 пачок сигарет на суму понад 22 тисячі гривень. А водій-порушник позбувся ще й свого автобуса. Відтак, загальна сума вилученого становить більше півмільйона гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *