ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть у театр Заньковецької дізнатись «Якою є ціна любові?»

|

Львів’ян запрошують на прем’єру вистави «Якою є ціна любові?» у театр імені Марії Заньковецької – останню прем’єру цього сезону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі театру.

Заньковецької

Йдеться про першопрочитання твору польської письменниці, журналістки, публіцистки та драматурга Зоф’ї Налковської.

До уваги глядачів буде представлена режисерська робота народної артистки України Алли Бабенко.

Цікавою є сценографія вистави, адже  художником-постановником цього проекту виступив запрошений фахівець –львів’янин Олександр Оверчук (учень Валерія Бортякова), заслужений діяч культури Польщі, який має чималий досвіт роботи над виставами в Чехії та Польщі.

Кохання та зрада, віра та сподівання крокують сторінками п’єси польської авторки Зоф’ї Налковської. Її твір «Жіночий дім» («Ціна любові») розповідає про життя трьох поколінь жінок, кожна з яких пережила свої біди та нещастя.

Спостерігаючи за дією на сцені, глядач зможе впіймати себе на думці, що кохання має сотні образів. Лише той, хто не кохав по-справжньому зможе щось заперечити.

Тому так і хочеться підказати героїням вистави: «Не суди чужого минулого, бо не знаєш свого майбутнього».

Час від часу здається, начебто ми достеменно знаємо історії тих, хто живе поруч із нами. Проте, як показує досвід, вартісною є й та думка, що навіть ідеальні подружжя дуже часто роками живуть із нерозкритими сімейними таємницями…

Якою ж насправді є ціна любові?!

Прем’єрні покази – 17, 18, 25 червня, 9 липня. Початок вистав о 18.00. Квитки можна придбати в касі театру.

Фото: lviv.nezabarom.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *