ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр екології: «Грибовицьке сміттєзвалище – застаріла проблема»

|

Проблема Грибовицького сміттєзвалища на Львівщині входить до плану вирішення екологічних питань Львівщини, втім коли це питання буде вирішено – наразі невідомо. Про це сьогодні, 5 травня, під час свого робочого візиту на Львівщину Львівському порталу повідомив новопризначенй міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак.

За його словами, проблема екологічного лиха на Грибовицькому сміттєзвалищі була обговорена у кабінеті губернатора Львівщини Олега Синютки.

Семерак

«Ми це обговорювали сьогодні зранку. З головою Львівської ОДА ми намітили сім пунктів екологічних застарілих проблем, які назбиралися на території Львівщини не те, що за останні роки, а за останні десятки років. Ми намітили план руху з вирішення цих проблем і домовилися про те, що поки ми працюємо в міністерстві і в адміністрації по підготовці наступного виїзного засідання тут, у Львівській області, для вирішення цих проблем.

Також міністр надіється, що Львівщина почне швидше рухатися у подоланні еко-бід.

«Я думаю, ми будемо швидко рухатися в підготовці і в реалізації таких екологічних проблем, які, на жаль, Львівщині сьогодні має».

Нагадаємо, що в січні на Грибовицькому сміттєзвалищі стався витік рідких гудронів. Через два місяці львівська прокуратура почала розслідування цієї справи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *