ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові зійдуться в поєдинку «Шахтар» – «Севілья» та «Шахтар» – «Динамо»

Ольга-Марія Коханевич, Львівський портал

|

У четвер, 28 квітня, о 22:05 на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч півфіналу Ліги Європи УЄФА між командами «Шахтар» (Донецьк) та «Севілья» (Іспанія). Ще однією значною подією на стадіоні «Арена Львів» стане матч Прем’єр-ліги сезону 2015-2016 року між донецьким «Шахтарем» та київським «Динамо» у неділю, 1 травня, о 19:30. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив в.о. генерального директора стадіону «Донбас Арена» Вадим Гунько, передає кореспондент Львівського порталу.

шахтар

З його слів, очікується, що на матчі «Динамо» – «Севілья» буде повний стадіон уболівальників (34 тис). З боку гостей з Іспанії прибуде делегація приблизно зі ста футбольних фанів. «Оскільки на цей матч чекають усі любителі футболу, у продажу залишилися квитки тільки найбільшої цінової категорії», – зазначив Вадим Гунько.

Про другий футбольний матч («Шахтар» – «Динамо») представник директора стадіону «Донбас Арена» зауважив, що хоч він і відбудеться у день Великодня (1 травня), очікується, що це не вплине на відвідуваність негативно.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, для комфорту вболівальників перед початком ігор до стадіону курсуватимуть шатл-баси, які їздитимуть і після матчів.

28 квітня у періоди з 20:00 до 22:00, 00:00 до 02:00 та 1 травня у проміжках між 17:30 – 19:30, 21:30 – 23:30 шатл-баси курсуватимуть за маршрутами:

– Пл. Є. Петрушевича – вул. Шота Руставелі – стадіон «Арена Львів»;

– Просп. Червоної Калини (біля кінотеатру ім. О. Довженка) – вул. Хуторівка – стадіон «Арена Львів» .

Представник патрульної поліції Львова Юрій Лещишин додав, що під час двох матчів патрульна поліція буде проводити організацію дорожнього руху на стадіоні та його околицях, а також, стежити за дотриманням громадського порядку.

«На вулиці Стрийській з 20:00 будуть відключені усі світлофори. Тому прохання до всіх водіїв – культурно поводитися на дорогах, на перехрестях слідкувати за жестами регулювальника», – наголосив пан Юрій.

Також Вадим Гунько закликав усіх вболівальників приходити на матчі вчасно. «Стадіон гостинно відчиняє ворота за дві години до початку матчу. Щоб уникнути штовханини, спішки, всіляких незручностей та забезпечити гарний настрій собі й оточуючим – будьмо ввічливими і пунктуальними», – побажав Вадим Гунько.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *