ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу стартує щорічна толока «Зробимо Україну чистою разом!»

|

В усіх областях України відбудеться наймасштабніша щорічна Всеукраїнська соціально-екологічна акція «Зробимо Україну чистою разом!», яка проходить під патронатом дружини президента України Марини Порошенко. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

толока

Метою заходу є формування екологічної культури, дбайливого ставлення до довкілля, правильного поводження з відходами, прибирання та благоустрій засмічених зелених зон, а також місць громадського відпочинку.

У 2016 році Акція охопить понад 5 тисяч різноманітних локацій та близько 700 тисяч волонтерів по всій території України. В акції беруть участь громадяни, громадські організації, комерційні компанії та державні підприємства, співробітники яких приєднуються на рівні корпоративної соціальної відповідальності, та відомі особистості.

Щоб долучитися до акції «Зробимо Україну чистою разом!», треба заповнити форму реєстрації на сайті letsdoitukraine.org, обрати або запропонувати найближчу локацію та, взявши необхідний інвентар, вийти на найбільшу толоку країни.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *