ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудуться змагання з паеурліфтингу

|

У суботу о 12:30 год у холі ТРЦ «Forum Lviv» найдужчі львів’яни та  львів’янки змагатимуться у класичному триборстві з пауерліфтингу – присідання, жим лежачи та тяга штанги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

strongmen

Бажання позмагатися за Кубок Лева виявили як любителі, так і професійні спортсмени, які отримували високі місця на різних міжнародних змаганнях.

Жінки змагатимуться між собою в абсолютній категорії, тобто без обмежень у віці та вазі. Натомість представників сильної статі розділять на дві категорії: до 83 кг і більше.

Організатори змагань, Аматорська ліга стронгмену України та спортивний клуб «Undergroun Gym» та компанія КРТ, закликають львів’ян підбадьорити спортсменів своєю підтримкою. Силові протистояння, конкуренція профі та аматорів подарують захопливу атмосферу змагань. А у перерві між вправами глядачів дивуватиме показовими виступами легендарний Олег «Тягнизуб» Саквиш і, звісно, усі охочі зможуть спробувати свої сили у пауерліфтингу.

Нагадаємо, що 16 квітня у ТРЦ «Forum Lviv» визначать найдужчого богатиря, який отримає титул «Найсильніша людина Львова» і представлятиме місто на Кубку України зі

стронгмену. Богатирі бігтимуть естафету з вагою 130 кг у кожні руці, підніматимуть 130 кг

колоду, кантуватимуть гігантську 360 кг покришку і навіть автомобіль. Розсудить спортсменів відомий на увесь світ богатир та кумир мільйонів Василь Вірастюк.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *