ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські пауерліфтери з порушенням зору здобули дві медалі на чемпіонаті України

|

Представники «Інваспорту» Львіщини успішно виступили в чемпіонаті України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушенням зору. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

пауерліфтери

27 березня 2016 року в приміщенні Рівненського регіонального центру «Інваспорт» завершився чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушенням зору.

Організатори змагань Всеукраїнський та Рівненський регіональний центри «Інваспорт».

У змаганнях взяли участь 55 спортсменів, які представляли збірні 10 областей України – Волинської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Львівської, Івано-Франківської, Миколаївської, Тернопільської, Херсонської та Рівненської областей.

В складі збірної Львівщини змагалися: майстер спорту України міжнародного класу Уляна Ціздин, кандидат в майстри спорту України Ганна Синьовська та Степан Висоцький (тренер Сергій Колосов).

Спортсмени «Інваспорту» Львівщини здобули дві медалі національного чемпіонату. Зокрема, Уляна Ціздин посіла І місце у триборстві та жиму лежачи у ваговій категорії до 67,5 кг та встановила при цьому новий рекорд України; а Ганна Синьовська виборола ІІ місце у триборстві та жиму лежачи у ваговій категорії до 75 кг. Степ Висоцький посів 8 місце у ваговій категорії до 75 кг.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *