ОСТАННІ НОВИНИ

У Львівській облраді заговорили про «теорію змови» щодо фінансування районів

|

Майже половину коштів від Державного фонду регіонального розвитку отримали лише чотири райони Львівщини, при цьому – не найбідніші. Не виключено, що тут задіяна корупційна складова. Про це на сесійному засіданні заявив депутат Львівської облради Роман Кізима, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

гроші

«У Львівській області 20 районів і 9 міст обласного значення. Але хіба нормально, коли майже половина коштів від Державного фонду регіонального розвитку отримали лише 4 райони?! Чи нормально, коли майже чверть усіх грошей іде в ненайбідніший Пустомитівсткий район?! Я глибоко шаную мешканців Пустомитівського , Самбірського, Городоцького та Мостиського районів, але у області є й інші райони. Думаю, ніхто не буде заперечувати, що Турківський, Старосамбірський, Сколівський, Перемишлянський райони більше потребують фінансування, ніж Городоцький чи Пустомитівський», – наголосив депутат.

За його словами, тут не обійшлося без «теорії змови».

«Коли мені запропонували стати членом конкурсної комісії у Львівській області ДФРР, щиро повірив, що можна буде залучити додаткові кошти для розвитку області, що буде проведений справедливий, об’єктивний відбір найкращих інвестиційних проектів. Мушу визнати, що я прикро помилявся», – констатував Роман Кізима.

Відтак він закликав депутатів та громадських активістів висловити свій протест щодо результатів конкурсу інвестиційних проектів ДФРР.

«Окрім цього, буду звертатися в Антикорупційне бюро щодо можливого вчинення корупційного злочину», – наголосив депутат.

Фото: dialog.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *