ОСТАННІ НОВИНИ

Легенда електронної музики SCHILLER виступить у Львові

Ольга Денисяка

|

14 червня на Концертній Арені Малевич у Львові відбудеться довгоочікувана подія для прихильників електронної музики. Володар безлічі музичних нагород – SCHILLER, відомий також як Крістофер фон Дейлен, – повертається в Україну з програмою DJ Experience. Про це повідомляють організатори.

Проєкт німецького продюсера Крістофера фон Дейлена SCHILLER швидко став одним з найбільших концертних проєктів Німеччини та отримав широке визнання критиків у всьому світі. Завдяки своїй пристрасті до музики, він створює унікальну атмосферу та використовує енергетику публіки для свого сету, роблячи вечір незабутнім. Шиллер не ховається за  вже звичними та успішними роботами, а перебуває у постійному пошуку нових форм та творчих ідей.  Серед партнерів Шиллера зі співпраці – Томас Ді з «Fantatische Vier», Майк Олдфілд, Cosmic Baby, Міла Мар, Майк Резерфорд і Сара Брайтман.

SCHILLER не байдужа доля України та її громадян, оскільки на своїх виступах він завжди виражав підтримку нашій країні. Його музика має магічну силу пробуджувати надію в найважчі моменти. Подія у Львові обіцяє бути ковтком свіжого повітря та підтримкою в такі нелегкі часи.

«Не пропустіть цю унікальну можливість насолодитися виступом легенди, великого майстра електронної музики SCHILLER», – наголошують організатори.

Концерт відбудеться у Львові у Концертній арені Малевич 14 червня. Двері для гостей відкриються о 18:30, початок програми о 19:30. Квитки можна придбати на KARABAS.COM. Квитки за посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *