ОСТАННІ НОВИНИ

Що робити, якщо втрачено або викрадено номерні знаки автомобіля

|

До сервісних центрів МВС часто звертаються автовласники, які втратили або у яких викрали номерні знаки. У будь-якому з цих випадків видаються нові номерні знаки, а автомобіль потрібно перереєстровувати. Усю цю процедуру у територіальних сервісних центрах можна пройти за 1-2 години. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі сервісного центру МВС у Львівській області.

номера

У випадку втрати номерів потрібно звернутися до територіального сервісного центру з паспортом, ідентифікаційним номером та свідоцтвом про реєстрацію транспортного засобу, також потрібно привезти і сам автомобіль, адже процедура перереєстрації передбачає огляд транспортного засобу експертом. Працівники сервісного центру видадуть нові номерні знаки та нове свідоцтво про реєстрацію.

При наявності усіх документів ця процедура триває одну-дві години.

“У випадку крадіжки номерів дії автовласників ті ж самі, але спочатку слід звернутись до поліції, де отримати відповідну довідку про втрату номерів. Такий варіант, убезпечить вас від неприємностей, якщо машина з вашими колишніми номерами була занесена в базу розшуку”,- пояснюють у регіональному сервісному центрі МВС у Львівській області.

Також зауважимо, що у разі повернення втрачених номерних знаків після видачі нових, старі вважаються недійсними і мають бути здані до сервісних центрів МВС.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *