ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді держслужбовці «нажилися» на будівництві сміттєпереробного підприємства

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області виявили факт розкрадання більш ніж двохсот тисяч гривень з бюджетних коштів, виділених для будівництва підприємства з промислової переробки побутових відходів у Червонограді. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

гроші

Як встановили правоохоронці, між міською радою та підрядником – ТзОВ був укладений договір на будівництво підприємства з промислової переробки побутових відходів. В подальшому на рахунок компанії – підрядника були перераховані кошти за виконані роботи у сумі понад 9 мільйонів гривень.

Проте, під час ознайомлення із актами виконаних будівельних робіт правоохоронці встановили, що об’єми та вартість окремих позицій виконаних будівельних робіт, які внесені в акти, не відповідають фактичному виконанню.

Таким чином встановлений факт розкрадання понад двохсот тисяч гривень бюджетних коштів через внесення недостовірних даних у акти приймання виконаних будівельних робіт.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права займатись певною діяльність чи обіймати певні посади на строк до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *