ОСТАННІ НОВИНИ

Подробиці нічного затримання педофіла у Львові

|

В мережі з’явилися деталі про те, що у Львові в квартирі затримали педофіла. Про це пишуть активісти «Варти1» на сторінці спільноти у Facebook, передає корреспондент Львівського порталу.

педофіл

Вчора, 28 лютого, близько о 23.00 мешканцями будинку Городоцька, 234 був викликаний наряд поліції. Причиною виклику був шум в одній з квартир. Коли приїхали патрульні і зайшли в квартиру, то виявили там притон, в якому перебували невідомі особи, господар квартири, та неповнолітній хлопець 12 років. Сусіди повідомили поліцію, що в квартирі часто відбуваються дивні речі, а зокрема те, що квартиру відвідують неповнолітні діти.

Під час розмови поліцейських з неповнолітнім (намагались вияснити що він робить в чужій квартирі без батьків) вияснилось, що 48-річний власник квартири Матвієць Віталій мав з ним статеві відносини. На місце була викликана СОГ Залізничного ВП. Також мешканці будинку зателефонували на гарячу лінію «Варта1» та повідомили про ситуацію, яка відбувається в їхньому будинку в даний момент.

«Приїхавши на місце ми побачили в квартирі чоловіка, жінку та неповнолітнього хлопця. Самого Матвійця Віталія в квартирі вже не було, його на той час вже доставили в Залізничний ВП. По ходу дій жінка розказала, що і дитина, і інший чоловік що був в квартирі мали одностатеві відносини з Матвійцем, а також що вона співмешканка Матвійця. Всіх було затримано та доставлено в райвідділ», – йдеться у повідомленні активістів «Варти1».

Активісти поїхали в село, де мешкає мама хлопця і з допомогою групи швидкого реагування Кам’янка-Бузького району привезли її до Львова в Залізничний ВП.

Зі слів мами вияснилось, що Матвієць часто бував у їхньому селі, допомагав людям на господарці і за це йому давали різні продукти харчування. Її син вже 3 дні як перебував у Львові в Матвійця дома, він повіз йому продукти, але сама мама не знала навіть адреси куди їздила її дитина, також мама ніколи не бувала в нього вдома.

Сам хлопець розповів, що познайомився з Матвійцем ще у 2013 році в соцмережах.

Матвієць Віталій був вже до того судимий за зґвалтування неповнолітнього і відсидів у в’язниці.

Наразі дитину повезли на огляд до лікаря. А зранку слідчі будуть допитувати всіх затриманих. Мама хлопця написала заяву.

Фото: Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *