ОСТАННІ НОВИНИ

Андрухович, Прохасько та Іздрик вчитимуть у Львові письменницької майстерності

|

У Львові 24 березня стартує двомісячний «Курс письменницької майстерності». Про це повідомили організатори заходу в соцмережах, передає кореспондент Львівського порталу.

2b119e1-759_441-shutterstock-150563693

Відомі письменники поділяться теорією і практичним інструментарієм письма. У програмі – 5 модулів, 50 годин лекційних та практичних занять, художній аналіз творів, консультації лекторів, літературні вечори тощо.

Лектори курсу – Юрій Андрухович, Тарас Прохасько, Юрій Винничук, Мар’яна Савка, Юрій Іздрик, Любко Дереш, Галина Крук, Галина Вдовиченко, Ірина Старовойт і Ростислав Семків.

Лектори розкажуть: як створювати персонаж, сюжет, структуру і композицію тексту; як працювати над мовою, стилем і художніми деталями; як творчий задум довести до готового тексту; як навчитися критикувати власні тексти; як зацікавити видавців; звідки брати натхнення; яких типових помилок уникати авторам-початківцям; як знайти читачів та своє місце в літературному процесі.

Програма спеціально розроблена для тих, хто хоче підвищити рівень власної літературної майстерності. Курс буде цікавий як авторам-початківцям, так і літераторам із досвідом.

Найкращі твори випускників буде опубліковано окремою книжкою у видавництві «Електрокнига».

Усі бажаючі можуть зареєструватися на участь в курсі тут.

Фото: platfor.ma

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *