ОСТАННІ НОВИНИ

«Карпати» розгромили казахстанський «Кизил-жар»

|

Сьогодні зранку, 17 лютого, львівські «Карпати» зіграли товариський матч, в якому розгромили суперника з рахунком 5-0. Про це повідомляє офіційний сайт клубу, передає кореспондент Львівського порталу.

karpaty

Гра одразу ж розпочалася карпатівськими атаками, які, власне, не закінчувалися акурат до перерви. Виділялися абсолютно всі гравці групи нападу, у той же час, опорники та захисники тримали під контролем середину поля. Найважче казаха було втримати Василя Кравця, який продавлював суперників на швидкості, а також Дмитра Кльоца, який регулярно вигулькував у потрібному місці і в потрібний час. Не менш активними були фланги атаки, де грали Худоб’як і Кожанов. Денис кілька разів навішував і прострілював, а згодом таки забив. Кльоц запустив Кравця флангом, Василь сильно прострілив на Кожанова, який в один дотик розстріляв ворота – 1:0. Не обійшлося без рикошету, але суті справи це не змінює.

Невдовзі Кожанов вже асистував партнерам. Пройшовши флангом, він прибрав захисника і прострілив на Завійського. Тарас пробив, але з його ударом кіпер впорався. Першим на добиванні був Гуцуляк – 2:0.

Не пройшло й кількох хвилин, як «Карпати» забили втретє. Завійського вивели сам на сам, але з першої спроби Тарас не пробив у близькому бою воротаря. Довелося стрибати і виривати м’яча з ніг оборонця. Все було в рамках правил, тому – 3:0 плюс оплески від тренерів та партнерів за проявлений характер.

А вже за мить до перерви Завійський оформив дубль. Худоб’як почав атаку, віддав м’яча Гуцуляку, а той миттєво побачив хавбека, який вривався з глибини. Точний удар сходу приніс Тарасу другий гол, а команді комфортну впевненість – 4:0.

У перерві відбулося чотири заміни. Замість Підківки, Худоб’яка, Кожанова і Кльоца на поле вийшли Сілецький, Гладкий, Полюганич і Страшкевич. У той же час, замін вистачало і в казахів – на поле вийшло кілька досвідчених гравців, які одразу ж дуже грубо зіграли проти Гуцуляка.

Гра трохи вирівнялася, але у «Карпат» моментів було куди більше. Сілецький лише раз повноцінно вступив у гру, відбивши м’яча ногами після небезпечного удару. Карпатівські форварди мали не менш якісні нагоди. Зокрема, Страшкевич і Гладкий розіграли хорошу атаку, в результаті чого вивели Полюганича на удар, але Дмитро не використав свій шанс.

І все ж п’ятий гол «Карпати» забили. Щоправда, не без допомоги суперників. На фланзі Гуцуляк віддав м’яча п’ятою на Кравця, який виконав черговий силовий простріл до штрафного. Захисник зіграв необачно і зрізав круглого у власні ворота – 5:0!

Фото: sportanalytic.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *