ОСТАННІ НОВИНИ

Троє жителів Донбасу хотіли втекти до ЄС

|

У взаємодії із польськими колегами на кордоні затримано трьох мешканців із Донбасу, які незаконно намагалися потрапити до країн ЄС. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

54

За даними відомства, сьогодні вночі, українські та польські прикордонники у результаті спільних дій затримали трьох чоловіків, які в обхід пункту пропуску незаконним шляхом намагалися дістатися до однієї з країн ЄС.

Прикордонники відділу «Смільниця», що охороняє гірську ділянку державного кордону на Львівщині, виявили на снігу сліди декількох людей, що вели в бік Польщі.

Зважаючи на те, що сліди ще не були заметені хуртовиною порушники не встигли далеко втекти, відтак прикордонники розпочали переслідування невідомих.

Про можливе порушення кордону також негайно були проінформовані польські колеги. Невдовзі прикордонники дійшли до кордону, а за лічені хвилини польські прикордонники повідомили, що затримали «утікачів» на вказаному українцями напрямку. Розрахунок порушників на сильний снігопад та темний час доби себе не виправдав.

Як з’ясувалося, затримані є громадянами України, жителі міста Красноармійськ, Донецької області. Люди хотіли дістатися Євросоюзу, зокрема Франції, однак, не маючи відповідних дозвільних документів, хлопці вирішили подорожувати в обхід пунктів пропуску.

Про факт їх затримання прикордонники повідомили працівників Національної Поліції та Служби безпеки України, а за порушення державного кордону України склали відповідні адміністративно-процесуальні протоколи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *