ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи змусили людей вийти на мітинг

|

Бойовики провели постановочний мітинг, учасники якого відмовились продовжувати акцію, коли не отримали обіцяну нагороду. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

miting

«Сьогодні ватажки так званих самопроголошених республік вдались до чергової цинічної провокації, використавши обдурених мешканців тимчасово окупованого Донецька, зокрема жінок та дітей. Пообіцявши працівникам деяких державних установ грошову винагороду, загарбники організували за їхньої участі черговий антиукраїнський мітинг у н.п. Оленівка.

Після проведення мітингу його учасники, під проводом зухвалих агітаторів, вирушили пішки до лінії розмежування сторін із плакатами, на яких написані антиукраїнські гасла та звинувачення української сторони у ніби то порушення Мінських домовленостей.

Парадокс цієї ситуації полягає у тому, що коли одурманені пропагандою та пустими обіцянками люди не отримали у встановлений термін «винагороду», вони обурились та самі припинили цю постановку», – йдеться в повідомленні.
Фото: соціальні мережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *