ОСТАННІ НОВИНИ

Якої погоди чекати львів’янам у найближчі дні

|

Синоптики прогнозують, що у Львові впродовж трьох днів не буде значних опадів. Вдень зберігатиметься плюсова температура, а вночі стовпчики термометрів опускатимуться до 4ºС морозу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

38

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 10 грудня, на дорогах буде ожеледиця. Вночі без істотних опадів. Вранці та вдень невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці слабкий туман, вдень слабка ожеледь. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме від 1º морозу до 1º тепла, вдень 2-4° тепла.

11 грудня: хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі – від 4° морозу до 1º тепла, вдень 1-6° тепла.

12 грудня: хмарна погода з проясненнями. Вночі без істотних опадів. Вдень місцями невеликий мокрий сніг з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 9-14 м/с. Температура повітря вночі буде від 3° морозу до 2° тепла, вдень 1-6° тепла.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *