ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Україною пройде масовий автопробіг проти торгівлі людьми

|

У середу, 2 грудня, у Всесвітній день боротьби з рабством відбудеться національний інформаційний автопробіг «Тільки машини на запчастини!». Про те, хто буде залучений до акції та що вона має на меті, дізнавався кореспондент Львівського порталу.

автопробыг

Акція проходитиме паралельно в 17 обласних центрах України, в тому числі і у Львові. За словами організаторів, а саме Всеукраїнської коаліції громадських організацій з протидії торгівлі людьми, акція покликана інформувати населення про небезпеку торгівлі людьми з метою вилучення їх органів.

«Ми хочемо достукатись до українців, зокрема молоді, які часто шукають заробітку за кордоном, не маючи перевіреної інформації про організації, що їх запрошують. Досить часто такі поїзди закінчують трудовою, сексуальною експлуатацію, торгівлею людьми та органами. Тому ми й вирішили організувати такий автопробіг, щоб проінформувати людей про небезпеку», – розповіла у коментарі Львівському порталу координатора акції Олена Кальбус.

До автопробігу будуть залучені організатори, серед яких теж є люди, що постраждали від схожих проблем, поліція, освітяни та працівники центру зайнятості Яворівського району.

Маршрут автопробігу: Львів – Івано-Франково – Новояворівськ – Яворів. Окрім того до акції можуть долучитись усі бажаючі.

Виїзд о 9:00 від Приміського вокзалу.

За додатковою інформацією можна звертатись до координатора акції  Олени Кальбус за телефоном: 097 448 22 74.

Фото: yampil.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *