ОСТАННІ НОВИНИ

Ярош розповів, чим займатиметься після відходу з поста «Провідника»

|

Екс-лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош розповів чим тепер займатиметься в організації. Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

Ярош Д www.business.ua

За словами Яроша, він щиро вдячний активу та прихильникам Правого Сектору за ту підтримку, яку йому надали. Також він  зворушений підтримкою і довірою бойових батальйонів, «Госпітальєрів» та штабу Добровольчого українського корпусу «Правий сектор»

«Коли ми тільки починали воювати проти російсько-терористичних військ, то я сказав, що ми пройдемо весь цей шлях разом, а ця війна, на жаль, ще далеко не завершена, тому я з вдячністю приймаю цю пропозицію і заявляю про те, що беру на себе командування Штабом Корпусу, 5-им, 8-им батальйонами та батальйоном «Госпітальєри». Нарада щодо подальшої діяльності Корпусу буде проведена у найближчий час. Інформацію про це доведу додатково…», написав Д. Ярош.

Нагадаємо, що вчора, 12 листопада, бійці запропонували Дмитру Ярошу особисто очолити український Добровольчий корпус «Правий сектор».

Фото: www.business.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *