ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє п’яних чоловіків намагались ошукати львівських поліцейських

|

Вчора, 7 жовтня, екіпаж патрулював парк «Високий замок» і орієнтовно в 22:00 годині помітив чоловіка, який порався біля авто. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

поліція

Патрульні зупинилися аби запитати чи потрібна допомога. Від особи тхнуло алкоголем. Його колега,який сидів за кермом теж був на підпитку. Поліцейські зробили зауваження, аби чоловіки не керували у такому стані автомобілем. Вони запевнили екіпаж, що чекають друга, який має допомогти завести авто і відвезти їх додому. Однак, патрульні запідозрили, що чоловіки не до кінця чесні. Вирішили об’їхати парк і повернутися.

З’ясувалося, що підозри були не безпідставні. Чоловіки виїхали на проїжджу частину і коли побачили авто поліцейських, яке вже їхало за ними, почали втікати. Екіпаж одразу сповістив своїх колег і ті перекрили дорогу втікачам.

Водій відмовився від перевірок на стан алкогольного сп’яніння. Права вилучені і складений протокол. Він спочатку погрожував, що все оскаржуватиме у суді,а тоді хотів домовитися з поліцейськими, однак коли побачив, що увімкнений запис, одразу передумав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *