ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам розкажуть, як зберегти тепло у своїх помешканнях

|

Львів’яни зможуть поспілкуватися з експертами щодо теплозбереження та реформи ЖКГ. Про це Львівському порталу повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

EE-Baner_vel

Минулого тижня у Сихівському районі стартував проект «Тут твій дім – будь господарем у нім!», що передбачає проведення серії зустрічей експертів Ресурсного центру розвитку ОСББ із мешканцями багатоповерхівок Сихова.

 

На зустрічах мешканці міста мають можливість дізнатися, хто насправді є власником багатоповерхівки та як приймати спільні рішення; хто може здійснювати управлінням будинком і як це робити. Крім того, мешканці отримають інформацію про кроки зі створення ОСББ та можливості участі у державних та міських програмах отримання пільгових коштів на впровадження термомодернізаційних заходів у їхньому будинку.

 

«Ідея інформаційно-просвітницької кампанії полягає в донесенні до звичайного львів’янина-мешканця багатоповерхівки інформації про те, як, почавши із свого будинку, можна змінити довколишній світ. Ми маємо підготувати мешканців Львова до реформування житлової галузі, основою якого є передача повноважень управління житлом від органів місцевого самоврядування до власників квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирних будинках; підвищення рівня свідомості та відповідальності мешканців за утримання будівель у належному стані, поліпшення їх енергоефективних параметрів», – зазначає начальник ресурсного центру для розвитку ОСББ Галина Когут.

 

Фото: saee.gov.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *