ОСТАННІ НОВИНИ

На Дніпропетровщині побільшало жертв ракетної атаки РФ

Наталя Дуляба

|

Кількість загиблих внаслідок ракетної атаки РФ по Дніпропетровщині зросла до семи осіб, ще 34 людини отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС.

У Дніпрі з-під завалів житлового будинку дістали тіло ще однієї людини. Тому за уточненими даними загалом росіяни вбили сімох мешканців Дніпропетровщини. Серед загиблих є двоє дітей.

Як додає голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, поранення різного ступеня важкості дістали також 35 людей. У самому місті під руїнами будинку шукають ще одну особу.

За даними правоохоронців, вдосвіта 19 квітня російські окупанти здійснили масований ракетний обстріл Дніпра та області. У місті суттєво пошкоджений п’ятиповерховий житловий будинок, об’єкти інфраструктури, зокрема залізничний вокзал.

У місті Синельникове уражено приватні будинки, у Криворізькому районі – інфраструктурний об’єкт, а в Павлограді – підприємство.

Кількість загиблих і поранених поступово збільшується. Аварійно-пошукові роботи ще тривають.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *