ОСТАННІ НОВИНИ

Основні події, що сталися на передовій вчора (мапа)

|

Відносне затишшя на фронті триває уже 10 днів. В середньому бойовики до 10 разів на добу порушують перемир’я, не застосовуючи при цьому важке озброєння. Про це розповів сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник  Андрій Лисенко, інформує кореспондент Львівського порталу.

Луганський напрямок

Між 1 та 2 годинами ночі противник знову спробував просочитися через українську лінію оборони в Станично-Луганському районі. Ворожа ДРГ переправилася через Сіверський Донець в районі с. Сизе і вступила в бій з українськими військовими. Після півгодинної перестрілки противник відступив. В ході бою загинув 1 український воїн. Більше втрат сили АТО за минулу добу не понесли.

Одна ворожа провокація відбулася біля Щастя, де бойовики здійснили кілька пострілів з гранатомета. В районі Бахмутської траси та Попаснянському районі вчора було спокійно.

09-09

Донецький напрямок

Поблизу сел. Луганське бойовики 1 раз застосували стрілецьку зброю. Біля Горлівки, Дзержинська та до Ясинуватої вчора було тихо.

Ввечері протягом двох годин бойовики вели вогонь по передових українських позиціях між Авдіївкою і Спартаком. Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

На ділянці фронту від сел. Піски до Азовського моря перемир’я зберігається.

Вчора в зоні АТО було зафіксовано 6 польотів ворожих безпілотників на схід від Маріуполя.

Інфографіка: РНБО

Фото: Тарас Грень

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *