ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять бути обережними з вогнем на вихідних

|

Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації повідомляє, що у зв’язку із збереженням пожежної небезпеки на вихідні та святкові дні 22, 23, 24 серпня цього року, варто уникати розпалювання вогню, особливо на природі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

пожежна небезпека

«Просимо мешканців Львівщини бути обережними з вогнем, не розводити багаття у недозволених місцях, не підпалювати суху траву та сухі дерева, не дозволяти дітям гратися з вогнем. Якщо Ви відпочиваєте на природі, не спалюйте сміття після себе, а зберіть його і викиньте в урну для сміття. Не забудьте загасити багаття, якщо ви розводили його», – йдеться у звернені департаменту.

Спалювання на природі призводить до некерованих надзвичайних ситуацій виникає небезпека лісових і торф’яних пожеж, що може привести  до займання будинків, машин, лінії електропередач, газопроводів з фатальними наслідками.

Слід пам’ятати, що кожен акт підпалу – це злочин проти природи.

Якщо ж пожежа розгорілася, і ви не можете загасити її самотужки – якнайшвидше зателефонуйте до служби порятунку за телефоном 101.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *