ОСТАННІ НОВИНИ

Після поразки «Фенербахче» турецький посол шукав розради у Садового

|

Сьогодні, 6 серпня, міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Туреччини в Україні Йонетом Джаном Тезелем. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської мерії.

турок

На зустрічі сторони обговорили можливість проведення культурних заходів у Львові, залучення турецьких інвестицій у місто та можливість проведення у 2016 році у Львові Інвестиційного форму, де б місто презентувала свої проекти для турецького бізнесу.

«Львів може підійти для інвестиційних можливостей. Це я сказав кільком бізнесменам, які цікавилися інвестиціями», – сказав Надзвичайний та Повноважний Посол Туреччини в Україні Йонет Джан Тезел.

Міський голова Львова подякував Послу за підтримку України. «Хороші відносини випробовуються в складний час. Добре, що турецькі компанії готові інвестувати далі», – казав міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, що мера Львова неодноразово звинувачували в особливій прихильності до турецької фірми «Онур», яка є основним підрядником при ремонті доріг Львова.

Нагадаємо, що учора у Львові відбувся футбольний поєдинок між українським «Шахтарем» та турецьким «Фенербахче» у рамках відбіркового раунду Ліги чемпіонів. За оцінками, до львова прибуло близько трьох тисяч турецьких вболівальників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *