ОСТАННІ НОВИНИ

На Байкалі загорівся теплохід з пасажирами

|

697У Росії на озері Байкал загорівся теплохід «Баргузин», на борту якого перебувало 120 пасажирів. Спочатку пролунав вибух двигуна в машинному відділенні, після чого на судні почалася пожежа. В даний час всі пасажири і члени екіпажу евакуйовані, постраждалих немає.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МНС Росії по регіону, передає «Преса України».

698Як стало відомо, теплохід в момент загоряння прямував на вихід з Бухти Піщаної, що в районі населеного пункту Велике Голоустне.

«При виході з Бухти Піщаної на Байкалі загорівся «Баргузин», 120 пасажирів евакуйовано на рятувальні човни, які зараз знаходяться на воді. До місця НП відправлені всі судна, які знаходилися поруч, включаючи судна МНС. «Баргузин» все ще горить», — пояснив ситуацію представник МНС.

699Пасажири почули глухий звук вибуху, після чого з машинного відділення назовні стало вириватися полум’я. Екіпаж зумів забезпечити пасажирів рятувальними жилетами і оперативно пересадити їх на рятувальні плоти.

Незабаром всіх пасажирів з теплохода «Баргузин», які перебували в рятувальних плотах і човнах, підібрав на борт теплохід «Петро Великий», який підійшов до місця аварії. Після чого і пасажири, і члени екіпажу попрямували в Іркутськ.

 

Новий погляд

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *