ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні «Шахтар» першим з українських клубів стартує у Єврокубках

|

У першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів донецький «Шахтар» в Стамбулі поміряється силами з місцевим з «Фенербахче». Пряма трансляція поєдинку, який розпочнеться о 21:00 відбудеться  на телеканалах «Україна» та «Футбол 1», інформує кореспондент Львівського порталу.

Шахтар

П’ять років поспіль підопічні Мірчі Луческу потрапляли до групового етапу безпосередньо, зараз же їм необхідно боротися за місце в основному раунді, проходячи кваліфікацію. Стамбульська команда бажає потрапити до Ліги чемпіонів після перерви, пов’язаної з дискваліфікацією. Її вболівальники чекають на результати після посилення, яке відбулося цього літа.

Разом з тим, поєдинок із «Шахтарем» стане для турків першим офіційним у сезоні – 2015/16. Своєю чергою, «гірники» вже провели матч за Суперкубок та два тури чемпіонату.

Раніше «Шахтар» і «Фенербахче» у офіційних матчах не зустрічалися.

Додамо, що «гірникам»  у цьому поєдинку точно не допоможуть Олександр Кучер, який отримав дискваліфікацію, ще у попередньому розіграші турніру та Веллінгтон Нем, який відновлюється після травми.

Фото: прес-служби ФК “Шахтар”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *