ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО не припиняється війна. Мапа бойових дій

|

За минулу добу внаслідок бойових дій на Сході України загиблих серед українських військовослужбовців немає, лише одного було поранено в районі Авдіївки. Таку інформацію оприлюднив сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Аналітичного центру РНБО.

На Маріупольському напрямку основні бойові дії впродовж дня велися у селі Широкине. Окрім застосування стрілецької зброї та мінометів, противник здійснив щонайменше три обстріли наших позицій зі 152-мм гармат, які розташовані у селі Саханка.

75

Також вчора ввечері ворог здійснив кілька збройних провокацій у Чермалику, відкривши вогонь зі східного берега Павлопільського водосховища.

На Донецькому напрямку ворог не припиняє обстрілів та провокацій проти наших військових на захід від Донецька (йдеться про ділянку від Мар’їнки до Авдіївки). Зафіксовано інтенсивну роботу снайперів противника; з важкого озброєння бойовики застосовують 120-мм міномети. Традиційно вороги не гребують і обстрілами цивільних об’єктів: вчора вночі з танків та 122-мм гармат було обстріляно селище Водяне.

Окрім цього, бойовики цілий день вели обстріл наших позицій у селищі Луганське та Світлодарську. Внаслідок ефективного вогню у відповідь на цій ділянці оборони обійшлося без втрат.

На Луганському напрямку тривають перестрілки майже по всій лінії зіткнення; режим тиші зберігався лише в районі Станиці Луганської. Зокрема, поблизу Новотошківського бойовики здійснили обстріл з реактивних установок «Град». Біля Золотого і Попасної противник обстріляв наші позиції зі 120-мм мінометів. Противник надзвичайно активний у темну пору доби, і намагається знайти слабкі місця у нашій обороні.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *