ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали грабіжника, який «полював» на жінок на залізничних перонах Львова

|

Правоохоронці розшукали грабіжника, що пограбував дівчину на пероні зупинки п’ятого парку (Львів – ред.). Затриманого перевіряють на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі УМВС України на Львівській залізниці.

45

До чергової частини лінійного відділу на станції Львів звернулась 38-річна мешканка Городоцького району. Жінка повідомила, що о 20 годині 30 хвилин на залізничному пероні станції П’ятий парк невідомий чоловік зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулоном, загальною масою 14 г. Після чого втік з місця події.

Як повідомив начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський, потерпіла жінка надала детальний зовнішній опис грабіжника. За цим описом, в результаті проведених оперативно-розшукових заходів, особу нападника правоохоронці встановили. Ним виявився 35-річний львів’янин. Своїми діями чоловік завдав потерпілій матеріальних збитків на загальну суму 14 000 гривень. Підозрюваний перевіряється на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *