ОСТАННІ НОВИНИ

Перед Оперним театром змагатимуться богатирі

|

У липні Львів прийматиме парний чемпіонат України зі стронгмену. На площі перед Оперним театром, площі перед пам’ятником Т. Шевченку та у скейт-парку біля Порохової вежі в протистоянні зійдуться богатирі з Івано-Франківська, Києва, Запоріжжя, Дніпропетровська та Львова. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Судитимуть змагання найсильніші люди планети – Василь Вірастюк, Володимир Рекша та Сергій Конюшок. Чемпіонат відбудеться в рамках Фестивалю вуличних та екстремальних видів спорту «Yarych street fest».

«Ми намагаємося донести молодим людям, що необов’язково витрачати велику суму грошей, щоб займатися у тренажерному залі чи у секціях. Достатньо просто вийти на вулицю, у свій двір, і зіграти у баскетбол або зайнятися паркуром чи стрітворкаутом. І ми впевнені, що спілкування з кумирами, можливість побачити на власні очі чого вони досягли – усе це лише укріпить бажання розвиватись та досягати вершин», – розповів Юрій Огоновський, співорганізатор фестивалю  «Yarych Street Fest».

Довідка

«Yarych street fest» – це фестиваль здорового способу життя, який має на меті заохотити якомога більшу кількість молодих людей до цікавих та активних видів спорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *