ОСТАННІ НОВИНИ

«Південний-EXPO» прийняв ігри Спеціальної Олімпіади - Львів

|

турнірІІ відкриті ігри за програмою Спеціальних Олімпіад для атлетів з вадами розумового розвитку пройшли 14-17 травня у Львові у приміщенні виставкового центру «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Південного».

Особливі спортсмени змагалися у п’яти видах спорту: футбол, настільний теніс, плавання, об’єднаний баскетбол та флорбол.  Участь у змаганнях взяло близько 300 спортсменів з 15 областей України та країн Європи (Польща, Литва, Латвія, Естонія, Румунія, Данія).

басейнВідбіркові запливи спортсменів відбулися у нововідкритому 25-метровому плавальному басейні “Три стихії”, що на “Південному”, натомість фінальні запливи пройшли у спорткомплексі “Спортлайф”. Змагання з міні-футболу прийняв спортивний комплекс “Олімпік”, що на території ТВК “Південний”.

басейн 2За словами організатора змагань, керівника проекту «Спеціальна Олімпіада – Львів» Андрія Породка, це унікальні  як для Львова, так і для України змагання, адже вони відбуваються на високому рівні і об’єднують велику кількість особливих молодих атлетів .

Організатор заходу – ГО «САМІ» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

хокей тенніс баскетболНагадаємо, що перші SO Open Games in Lviv пройшли 3-5 жовтня 2014 року. Участь в них взяли 250 атлетів з вадами розумового розвитку з 12 областей України та Польщі. До участі запрошуються діти та молодь з вадами розумового розвитку (вихованці шкіл-інтернатів, члени організацій інвалідів і т.д.), яким виповнилося 14 років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *