ОСТАННІ НОВИНИ

Ярош готовий перетворити «Правий сектор» на окрему штурмову бригаду ЗСУ

|

«Правий сектор» з передової не йтиме. Це спільне рішення керівництва Добровольчого українського корпусу та українського Генштабу, йдеться в сюжеті ТСН.

Інформацію підтвердив у Дніпропетровську і очільник ДУКу Дмитро Ярош. Він заявив, що підрозділи «Правого сектору» й надалі триматимуть Артемівський напрямок, район Донецького аеропорту, позиції біля Волновахи та Широкиного. Також є домовленість про легітимізацію Добровольчого українського корпусу, який нині налічує вже близько 10 тисяч бійців.

«Правий сектор» довго відмовлявся перейти у підпорядкування командування Збройних сил або Нацгвардії. Але тепер, допускає Ярош, з добровольчого корпусу можуть сформувати окрему бригаду українського війська.

«Поки що воно на рівні обговорення, але є ідея підготовки професійної штурмової бригади, яка би мала виконувати специфічні різні функції. І ми би готові були б сформувати бригаду, наприклад, із чотирьох штурмових батальйонів і одного розвід-диверсійного батальйону», – повідомив народний депутат України Дмитро Ярош.

 

Фото: ipress.ua