ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Радехівщини завтра візьмуть в облогу Службу автодоріг

|

Завтра активісти, підприємці, перевізники Радехівщини пікетуватимуть Службу автомобільних доріг у Львівській області через аварійний стан дороги Львів – Радехів  – Луцьк. Про це Львівському порталу повідомили організатори акції протесту.

Це вже не перший протест мешканців Радехівщини, які обурені жалюгідним станом траси. Після кожної акції можновладці запевняли, що будуть виділені необхідні для ремонту гроші й незабаром дорогу буде приведено до належного стану. Однак, дорога й досі залишається майже непроїзною.

Загалом на ремонт дороги потрібно 139 млн, першочерговий транш був задекларований – у розмірі 60 млн. грн. Та, як виявилось передбачено лише менше 19 млн. грн.

Відтак активісти Радехівщини вимагатимуть у керівництва Служби автомобільних доріг включити дорогу Львів – Радехів  – Луцьк в список пріоритетних на ремонт цього року, виділити всю необхідну суму і почати ремонт вже в травні.

Як розповіла Львівському порталу депутат Радехівської міськради Тетяна Садовська, пікет розпочнеться о 09.00 завтра, 12 березня. 

Ілюстрація Т.Садовської

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *