ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Донецька внаслідок обстрілу згоріли троє мирних жителів (відео)

|

У центрі Донецька внаслідок обстрілу в автомобілі на бульварі Тараса Шевченка згоріли троє мирних жителів, повідомляє УНІАН.

Про це на своїй сторінці в Facebook близько 17.00 написав заступник голови Ворошиловської райради Донецька Іван Приходько.

«Калінінський район. Зараз. Троє згорілих мирних жителів в автомобілі. Пошкоджено будинки. Пряме влучення. Згорів Центр молоді. Страшно», – написав він і розмістив фотографії згорілих «Жигулів», пошкоджених житлових будинків і Палацу культури.

Нагадаємо, раніше в РНБО повідомили, що терористи обстріляли три села в Донецькій області, загинули десятки людей.

Видання Цензор.НЕТ також інформує про те, що в другій половині дня 27 серпня артилерійському обстрілу був підданий Калінінський район.
Снаряди потрапили в 5-поверхові будинки №№ 58 і 58а на вулиці Краснодонській, в дитячий дошкільний заклад № 16, зруйнована покрівля Донецького міського молодіжного центру, там виникла пожежа. У довколишніх будинках вибуховою хвилею вибито вікна, уламки снарядів знаходяться у дворах житлових кварталів поруч з супермаркетом “Обжора”.

 

На місці працюють чергові наряди МНС України в Донецькій області, а також бригади швидкої допомоги.

Близько двох годин тому було пряме попадання в легковий автомобіль “Жигулі” по бульвару Шевченка. У цей час в салоні авто знаходилися пасажири. В результаті пожежі всі троє – згоріли заживо.

По бульвару Шевченка обірвані контактні мережі, пошкоджена опора і повалені дерева, в зв`язку з цим не працює тролейбусний маршрут № 8.

 

Також жителі повідомляють про залпи і вибухи в Київському та Кіровському районах. Пошкодження в Київському районі отримали як житлові будинки, так і комерційні підприємства. Інформація про масштаби зараз уточнюється.

Станом на 18.30 год в Донецьку неспокійно, залпи мінометів чутно в Петровському районі.

 

Відео: Типичный Донецк

Фото: orbita.dn.ua

Фото: facebook.com/ivan.prikhodko.9

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *