ОСТАННІ НОВИНИ

Комітет підприємців Львівщини відкликає податковий бойкот

|

Комітет підприємців Львівщини оприлюднив заяву, в якій відкликає податковий бойкот. Текст заяви є в розпорядженні Львівського порталу.

«Після незаконних дій влади на Майдані Незалежності у Києві, що призвели до масових жертв, 3 лютого 2014 року під час акції «Немає легітимної влади – немає податків!»,  КПЛ закликав підприємців України призупинити сплату окремих податкових платежів до державного бюджету. Це було зроблено з метою припинення фінансування злочинних угрупувань у формі правоохоронців.

Нашу ініціативу, окрім безпосередньо членів КПЛ, підтримали низка підприємців у Львові та по Україні», – заявили у Комітеті.

Сьогодні ж, після приходу нової влади, КПЛ закликає підприємців України відновити платіжну податкову дисципліну. Окрім того, його представники агітують до  створення  інструментів впливу на владу,  які б стали запобіжниками відновлення злочинної державної системи, що призвела до таких жертв.

«КПЛ закликає підприємців України припинити підтримувати банду чиновників хабарами, водночас створити інституції, які унеможливлять перетворення нової влади з народного слуги на корупціонера. Разом з тим, підприємці Львівщини  вимагають у новоспечених владоможців запустити процес дерегуляції місцевого бізнесу – прибрати існуючі бюрократичні перешкоди для ведення підприємницької діяльності. Натомість, народ України Комітет підприємців Львівщини закликає до негайної тотальної люстрації у державі», – йдеться у заяві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *